Facebook Pixel O Μίσιτς αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να παίξει αν γυρίσει στην Ευρώπη
Μπάσκετ
| 2024-03-05 12:53:00

"Βόμβα" από Μίσιτς - Αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να παίξει αν γυρίσει στην Ευρώπη!

Sportdog Team
"Βόμβα" από Μίσιτς - Αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να παίξει αν γυρίσει στην Ευρώπη!

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει βρει ακόμα τον ρόλο του στο ΝΒΑ και σίγουρα η επιστροφή του στην Ευρώπη είναι κάτι που περνάει από το μυαλό του, με τον ίδιο μάλιστα να αναφέρει και σε ποια ομάδα θα ήθελε να παίξει.

Βασίλιε Μίσιτς: Με προβλήματα συνεχίζεται το αμερικανικό... όνειρο για τον Σέρβο γκαρντ, αφού μετά από μόλις 30 συμμετοχές με τους Θάντερ έγινε ανταλλαγή στους Χόρνετς, με τον ίδιο πάντως να έχει εγγυημένα 7.723.000 δολάρια για τη φετινή και άλλα 7.723.000 δολάρια για την επόμενη σεζόν, με την περίοδο 2025/26 (8.109.150 δολάρια) να είναι option της ομάδας του με deadline την 29η Ιουνίου 2025.

Ο πρώην άσος της Εφές πάντως μίλησε στην ισπανική Mundo Deportivo, όπου και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία τους στις ΗΠΑ, όσο και στις σκέψεις του για επιστροφή του στην Ευρώπη, με τον ίδιο μεταξύ άλλων να σημειώνει πως θα ήθελε να παίξει στην Μπαρτσελόνα.

«Τι θα κάνω όταν τελειώσει το συμβόλαιο; Δεν ξέρω, είναι κάτι μακρινό. Έχω συμβόλαιο και του χρόνου, οπότε θα δούμε. Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια ευκαιρία για να δουλέψω σκληρά και να βελτιωθώ. Ελπίζω να περάσω το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού δουλεύοντας στο παιχνίδι μου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να δουλέψεις, αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα για να είσαι καλύτερος στο ΝΒΑ».

Σε ερώτηση πάντως για το αν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παίξει στην Μπαρτσελόνα, αν γυρίσει στην Ευρώπη: «Αν θα ήθελα να παίξω στην Μπαρτσελόνα; Φυσικά! Θα ήθελα πολύ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή βρέθηκα πολύ κοντά όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε. Σε κάθε περίπτωση, η καρδιά μου ανήκει στην Εφές όπου πέρασα πέντε χρόνια. Αν γυρίσω στην Ευρώπη, θα κάνω το καλύτερο για μένα», είπε ο Βασίλιε Μίσιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα πρόταση για Ταβάρες - Λάρκιν για ΠΑΟ μόνο αν φύγει ο Ναν - "Απαγορευτικό" από Αγγελόπουλους!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags