Facebook Pixel Έτοιμος για Ευρωλίγκα ο Σπανούλης - Φήμες για ομάδα με τεράστιο μπάτζετ
Μπάσκετ
| 2024-03-06 22:41:00

Έτοιμος για την Ευρωλίγκα ο Σπανούλης - Φήμες για ομάδα με τεράστιο μπάτζετ - Δεν είναι η Βαλένθια!

του Pick n' Scroll
Έτοιμος για την Ευρωλίγκα ο Σπανούλης - Φήμες για ομάδα με τεράστιο μπάτζετ - Δεν είναι η Βαλένθια!

Απίθανο να μείνει στο Περιστέρι, έχει πάρει τις αποφάσεις του και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα. Τι καλύτερο είχαν κάνει οι Γιασικεβίτσιους και Γκριμάου; Το Sportdog.gr μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες για τον κόουτς της Εθνικής.

Το Περιστέρι νίκησε την Καρσίγιακα με 76-73 και έμεινε ζωντανό στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και στην ουσία κυνηγάει μία τρομερή υπέρβαση με την Χάποελ Ιερουσαλήμ και την Τενερίφη να είναι τα φαβορί για να πάρουν τα εισιτήρια της πρόκρισης. Το Περιστέρι έχασε σημαντικό έδαφος με την εντός έδρας ήττα από την Χάποελ και πλέον τρέχει για να το καλύψει.

Ο Βασίλης Σπανούλης καθοδήγησε μαεστρικά πριν από λίγο το Περιστέρι και το βοήθησε πολύ, ώστε να έρθει η νίκη. Στην δεύτερή του χρονιά στα δυτικά προάστια και γενικά ως χεντ-κόουτς ο Λαρισαίος δείχνει πολλά θετικά στοιχεία και ο χρόνος κυλάει υπέρ του. Αλλωστε πήρε ήδη το πρώτο του μεγάλο βραβείο, καθώς του ανατέθηκε η τεχνική ηγεσία της Εθνικής. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό και ο Σπανούλης θέλει να έχει ένα μαγικό καλοκαίρι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

 

Μετά το καλοκαίρι κανείς δεν ξέρει σε ποιο σύλλογο θα δουλέψει. Το συμβόλαιό του με το Περιστέρι λήγει και εκτιμάται ότι πολύ δύσκολα θα μείνει μία χρονιά ακόμη στο κλειστό της οδού Κένεντι. Θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα και να πάει στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος για μία τέτοια περιπέτεια, αλλά ο ίδιος ο Σπανούλης νοιώθει πάντα έτοιμος από παλιά.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πάει σε μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα ή την Ρεάλ, αλλά μπορεί να βρει ένα κλαμπ σαν την Βαλένθια ή ακόμη και την Αρμάνι. Εχει την τεχνογνωσία, έχει γενικά το πακέτο για το υψηλό επίπεδο, η λίγη ακόμη εμπειρία είναι εκείνη, που του λείπει. Αλλά κι άλλοι τέτοιοι προπονητές παίρνουν τις ευκαιρίες τους όπως είχε γίνει παλιότερα με τον Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις και το καλοκαίρι με τον Γκριμάου στη Μπαρτσελόνα. Αλλωστε πολλοί μεγάλοι προπονητές δεν υπάρχουν πλέον, οπότε κάποιες ομάδες πρέπει να πάρουν και κάποιο ρίσκο για να κάνουν την δουλειά τους.

Ο Σπανούλης είναι μπάσκετ από την κορφή μέχρι τα νύχια αλλά για την Ευρωλίγκα είναι ένα είδους στοίχημα καθώς δεν έχει τις σχετικές παραστάσεις (ως κόουτς). Ο ίδιος, όμως, πιστεύει πολύ στον εαυτό του και θεωρεί ότι όλα τα εμπόδια μπορεί να τα ξεπεράσει και να τα καταφέρει. Ποιος μπορεί να του πει όχι, έχοντας ως δεδομένο ότι ως παίκτης έκανε τα απίθανα, πιθανά; Κανείς. Οπότε μένει να έρθει η ευκαιρία, ώστε να αποδείξει και στο πολύ υψηλότερο επίπεδο πόσο πολύ αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κουζμίνσκας για Ολυμπιακό ή ΠΑΟ – Πόσο χειρότερος είναι από… Σίκμα; - Η συμφωνία με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags