Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης!
Μπάσκετ
| 2024-03-12 16:48:00

Το πήραν απόφαση οριστικά στη Ρεάλ - Φεύγει ο Χεζόνια, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Το πήραν απόφαση οριστικά στη Ρεάλ - Φεύγει ο Χεζόνια, ανοίγει ο δρόμος για τον ΠΑΟ!

Ο Κροάτης άσος έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός "καραδοκεί".

Καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τον παρουσιάζουν ως... φευγάτο από τη ''Βασίλισσα''!

Η αξιόπιστη "AS" με δημοσίευμά της την Τρίτη (12/03) ξεκαθαρίζει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τον Κροάτη άσο για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυνατά για τον… αντι-Μιλουτίνοφ ο ΠΑΟ - Βρήκε και σουτέρ "φονιά" στους Σπερς - Επιστρέφει ο Ντιλικινά! (Vid)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Ρεάλ κατανοούν πως δεν μπορούν να πείσουν τον 29χρονο να παραμείνει στο "WiZink Center", μιας και ο Super Mario έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από την ομάδα του Τσους Ματέο,. Ο λόγος για τα "όχι" του είναι διττός: πρώτον επιδιώκει καλύτερο μισθό, ανάμεσα στους κορυφαίους της Euroleague ενώ αγωνιστικά επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Από εκεί και πέρα, η "AS" υποστηρίζει πως με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του πρώην Χεζόνια οι Ισπανοί θα έχουν περισσότερα χρήματα για να δώσουν στον Έντι Ταβάρες, του οποίου επίσης το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags