Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν
Μπάσκετ
| 2024-03-12 21:33:00

Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ

του Pick n' Scroll

Θα περάσει από τα γραφεία της ΚΑΕ πριν τον Κροάτη σταρ. Ο άσος της Ρεάλ βρίσκεται στον δρόμο για την Αθήνα, σύμφωνα και με τους Ισπανούς, όμως άλλος παίκτης είναι προτεραιότητα του Τούρκου προπονητή...

Ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά οι Ισπανοί αναφέρουν ότι η Ρεάλ θεωρεί βέβαιη την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια το καλοκαίρι, που έρχεται, και προσθέτουν ότι χρήματα από τον Κροάτη θα χρησιμοποιηθούν για να καταστεί εφικτή η παραμονή του Εντι Ταβάρες. Η Ρεάλ θα αλλάξει πολύ σε λίγους μήνες αλλά θεωρεί και πολύ δικαιολογημένα ότι ο Ταβάρες δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του περιμένει με ανοιχτές αγκάλες τον Χεζόνια, κάτι, που ισχύει ίσως μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό για τον κόσμο της ομάδας. Είναι γνωστό ότι ο Κροάτης λατρεύει τον Παναθηναϊκό και λατρεύεται από τους φιλάθλους της ομάδας. Παράλληλα βέβαια είναι κι ένας σπουδαίος παίκτης, που κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας θέλει να έχει στο ρόστερ της.

Οι «πράσινοι» ασχολούνται με το τώρα, αλλά ασχολούνται και με το μετά, για αυτό άλλωστε μετά τον Τζέριαν Γκραντ, ετοιμάζονται να «δέσουν» και τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ είναι εγγύηση, ο Εργκίν Αταμάν τον έχει σε τεράστια εκτίμηση και πλέον Παναθηναϊκός και παίκτης δεν είναι μακριά από τα να δώσουν τα χέρια για επέκταση της συνεργασίας τους. Το τρέχον συμβόλαιο με τον Γκριγκόνις λήγει το καλοκαίρι. 

Το θέμα του σέντερ, πάντως, είναι από τα πιο δύσκολα που θα κληθεί να λύσει ο εξάστερος, αν ο Ταβάρες αποφασίσει να μείνει στη Ρεάλ. Οι επιλογές στην αγορά δεν είναι πολλές, όχι, πάντως, ότι θα χαλαστούν οι «πράσινοι» αν πάρουν τον Πουαριέ των Μαδριλένων ή πάρουν κάποιον σέντερ από το ΝΒΑ, έναν παίκτη, δηλαδή, σαν τον Ουκρανό Αλεξ Λεν, που είναι στους Σακραμέντο Κινγκς, παρέα με τον Σάσα Βεζένκοφ. Και ο τελευταίος, πάντως, είναι ερωτηματικό τι θα κάνει το καλοκαίρι. Αν θα συνεχίσει, δηλαδή, στο ΝΒΑ ή θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ο Βεζένκοφ έχει γκαραντί συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά κάποιες φορές τα συμβόλαια είναι για να σπάνε. Και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να ισχύσει μία τέτοια περίπτωση, καθώς αμφότεροι ξέρουν ότι ένας τέτοιος παίκτης τους κάνει την διαφορά και μάλιστα για χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δάρδαλης - Συρίγος: Οι αριθμοί... μιλούν για το ντέρμπι στο ΣΕΦ - Πιθανός εμφύλιος στα πλέι οφ της Euroleague!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags