Ματς που πιθανότατα θα κρίνει την τετράδα της Euroleague διεξάγεται την προσεχή Πέμπτη (14/3, 19:45) στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, μετρώντας σερί και μεγάλες νίκες και πλέον η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται κομβική για την διαμόρφωση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας στη διοργάνωση.

Από πλευράς Ερυθρόλευκων ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να ποντάρει σε έναν συγκεκριμένο παίκτη για να... εκπλήξει κάπως τον Εργκίν Αταμάν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πατήσει... τούρμπο τις τελευταίες εβδομάδες, βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό και αυτό είναι κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Μπαρτζώκας, αφού ο "Σακ" θα δώσει για πρώτη φορά το παρών σε ντέρμπι κόντρα στους Πράσινους, όντας σε πλήρη αγωνιστική φόρμα.

Θυμίζουμε ότι ο ΜακΚίσικ έκανε φοβερή εμφάνιση μέσα στη Ζαλγκίρις, σημειώνοντας 20 πόντους, ενώ στα τελευταία τρία ματς φτάνει σχεδόν τους 13 πόντους μέσο όρο στα ματς του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ