Facebook Pixel Δημήτρης Κοντός: "Μπορεί να μην μπει στο γήπεδο ο κόσμος"
Μπάσκετ
| 2024-03-13 12:30:00

Προειδοποίηση Κοντού: "900 με 1.000 άτομα χωρίς εισιτήριο - Να είναι έτοιμοι να ακυρώσουν τα αεροπορικά"

Sportdog Team
Προειδοποίηση Κοντού: "900 με 1.000 άτομα χωρίς εισιτήριο - Να είναι έτοιμοι να ακυρώσουν τα αεροπορικά"

Για το εκτός έδρας ματς στη Μπολόνια με τη Βίρτους και τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο γήπεδο αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κοντός.

Πέρα των όσων είπε για τα μεταγραφικά σενάρια στον Παναθηναϊκό ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τριφυλλιού, Δημήτρης Κοντός, μίλησε και για τα εκτός έδρας απαιτητικά ματς που έπονται, αυτά με Ολυμπιακό και Βίρτους στη Euroleague.

«Έχουμε ένα πολύ όμορφο άγχος και μία τεράστια πίεση σε ό,τι αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια, και ιδιαίτερα για την Μπολόνια, θα στεναχωρήσω τον κόσμο και από ό,τι μαθαίνουμε, θα υπάρχουν 900 με 1.000 άτομα χωρίς εισιτήριο. Η ΚΑΕ αυτή τη στιγμή έχει 1.100 αιτήματα από φίλους του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψουν, στο γήπεδο θα μπουν 314, και ίσως εξασφαλίσουμε κάποια πανάκριβα εισιτήρια πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας.

Πρέπει να είναι προετοιμασμένοι οι φίλαθλοί μας, ότι μπορεί να μην μπουν στο γήπεδο, και να είναι έτοιμοι να ακυρώσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια. Η Μπολόνια είναι μία ξεχωριστή περίπτωση και δεν ανοίγουν ούτε ηλεκτρονικά τα εισιτήρια και όσοι μπορούν να γλιτώσουν ταλαιπωρία και στεναχώρια, ας το έχουν στο μυαλό τους», ήταν η δήλωση του Δημήτρη Κοντού για τους οπαδούς των Πράσινων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ πριν τον Χεζόνια με εντολή Αταμάν - Εξετάζει Λεν για αντι-Ταβάρες - "Μυστήριο" με Βεζένκοφ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags