Facebook Pixel Ποιο ντέρμπι; Ξύπνησε στη Μπολόνια η Ρεάλ και πέρασε σαν... αέρας
Μπάσκετ
| 2024-03-15 23:23:00

Ποιο ντέρμπι; Ξύπνησε στη Μπολόνια η Ρεάλ και πέρασε σαν... αέρας - Εκτός εξάδας η Βίρτους (Hls)

Sportdog Team

Η Βασίλισσα έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί στη Euroleague και θυμήθηκε τις κυριαρχικές της εμφανίσεις της στην Μπολόνια, νικώντας με 89-74 την ιταλική ομάδα, κάτι που την κάνει πλέον να "αγκαλιάζει" την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου φτάνοντας στο 23-6, την ίδια στιγμή που η Βίρτους πέφτει στο 17-12 και πλέον είναι εκτός εξάδας.

Euroleague: Πέντε στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Euroleague, η Βίρτους φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Segafredo Arena” και οι «μερένχες πήραν μια εμφατική νίκη έχοντας τον έλεγχο το παιχνιδιού καθ όλη τη διάρκεια του!

Κύριος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε που πέτυχε 15 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Μάρκο Μπελινέλι που έμεινε στους 9, ενώ το κουπί «τράβηξαν» οι Κορντινιέ και Λιούνμπεργκ με 12 και 11 αντίστοιχα.

Η αντίδραση που έβγαλε η Βίρτους στην τέταρτη περίοδο και μείωσε τη διαφορά από το +12 στο +5 (64-69), δεν ήταν αρκετή. Στο 22-6 βελτιώνει το ρεκόρ της η «Βασιλίσσα» ενώ οι γηπεδούχοι μένουν έβδομοι στο 17-11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βαθμολογία Euroleague: 4ος ο ΠΑΟ, ακολουθεί ο "καυτός" Ολυμπιακός - Χαμός για το πλεονέκτημα έδρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags