Facebook Pixel Με το μαχαίρι στα δόντια ο Αταμάν: "Τελικοί τα 5 τελευταία ματς"
Μπάσκετ
| 2024-03-19 13:20:00

Με το μαχαίρι στα δόντια ο Αταμάν: "Τελικοί τα 5 τελευταία ματς" - Ατάκες για τους τραυματίες

Sportdog Team
Με το μαχαίρι στα δόντια ο Αταμάν: "Τελικοί τα 5 τελευταία ματς" - Ατάκες για τους τραυματίες

Οι Πράσινοι ταξίδεψαν για τη Σερβία ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague και ο Τούρκος τεχνικός χτύπησε... καμπανάκι για την κρισιμότητα των παιχνιδιών μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Παναθηναϊκός: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι, στο Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα δίνουν οι Πράσινοι την Τετάρτη (20/3) και στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι τα πέντε τελευταία παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague έχουν τον χαρακτήρα τελικού για τον Τριφύλλι.

"Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα και ας έχει χάσει το 90% των πιθανοτήτων του να προλάβει τα playoffs. Παλεύει σε κάθε παιχνίδι" δήλωσε αρχικά ο Τούρκος τεχνικός, για να προσθε΄σει: "Για εμάς απομένουν 5 παιχνίδια και όλα είναι σαν τελικοί.

Πρέπει να πάρουμε αυτές τις νίκες για να διατηρήσουμε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των playoffs. Μετά από αυτό τον αγώνα έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παίζει στην Stark Arena, όπου σε άλλα ματς νίκησε και σε άλλα έχασε".

Κλείνοντας, μιλώντας για τους τραυματίες της ομάδας:"Δεν ξέρω, οι παίκτες που θα είναι τραυματίες θα μείνουν εκτός" για να προσθέσει αστειευόμενος ότι "ίσως είναι έτοιμοι την νέα σεζόν", είπε ο Εργκίν Αταμάν.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα όσα είπε πριν την αναχώρηση για το Βελιγράδι και ο Μάριους Γκριγκόνις που στάθηκε τόσο στην κρισιμότητα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και των επόμενων εβδομάδων που θα κρίνουν το πώς θα καταλήξει η σεζόν για τους Πράσινους.

"Θα είναι ωραία να νικήσουμε. Έχουμε μπροστά μας μερικές δύσκολες εβδομάδες που βασικά θα κρίνουν την σεζόν μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε πολλά σε επίπεδο τακτικής, αλλά το πιο σημαντικό είναι να θέλουμε να νικήσουμε περισσότερο από ότι ο Ερυθρός Αστέρας.

Σίγουρα βοηθάει αν είσαι δυνατός πνευματικά. Πρέπει όμως προφανώς να είσαι έτοιμος και σωματικά, να προσέχεις το σώμα σου και να περιμένεις για το καλύτερο αποτέλεσμα", είπε ο Μάριους Γκριγκόνις ενόψει του Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας ο… νέος Κάιπερς - "Μπλόκο" από Αλμέιδα, scouting από ΠΑΟ, Ολυμπιακό - Έχει ήδη προτάσεις! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags