Facebook Pixel Νέο δώρο Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για Παναθηναϊκό
Μπάσκετ
| 2024-03-21 10:00:00

Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

του Νίκου Στεργίου
Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Ο παίκτης που έρχεται για να παίξει στους τελικούς. Ο Τούρκος προπονητής δεν βρίσκει στο ρόστερ του το "5αρι" που θα βοηθήσει τον Λεσόρ, ειδικά στα συνεχόμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι αποφασισμένος να κλείσει μία ακόμα τελευταία μεταγραφή για τη σεζόν...

Θυμάστε τι γράψαμε πριν από λίγες ημέρες στο θέμα με τίτλο "Φέρνει... τώρα τον δικό του Ράιτ ο Αταμάν - Σέντερ από Euroleague - Μεταγραφή για τους τελικούς ο ΠΑΟ", για το ενδεχόμενο το Τριφύλλι να αποκτήσει από τώρα έναν ψηλό;

"Μπορεί, όμως, και φέτος να ενισχύσει την φροντ-λάιν της η ομάδα του Εργκίν Αταμάν για τη Basket League. Δεν είναι κάτι, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά ένα παραθυράκι υπάρχει. Και αυτό γιατί μπροστά περιμένουν ο Φαλ, ο Ράιτ, ο Πετρούσεφ, ενώ κάποια στιγμή θα γυρίσει και ο Μιλουτίνοφ. 

Αυτοί δεν είναι εύκολο να νικηθούν με τους υπάρχοντες ψηλούς, οπότε δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να κάνει κάποια κίνηση με σέντερ από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Να πάει να βρει δηλαδή έναν Μόουζες Ράιτ ή έναν Οτούρου της Εφές. Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ηρεμήσει, να ανασυγκροτηθεί και να αφοσιωθεί στη διαβολοβδομάδα, που θα κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα της έδρας", γράφαμε πριν από λίγες μέρες στο sportdog και, τώρα, ερχόμαστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ρεπορτάζ.

Γιατί ναι μεν είμαστε την τελική ευθεία τής σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αταμάν μπορεί να μην ζητήσει να έρθει κάποιος παίκτης. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει ο Μπαλτσερόφσκι στον χάρτη, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι μεν ανεβασμένος αλλά δεν θα ήταν περίσσευμα ένας σέντερ ακόμα. Όπως είπαμε, άλλωστε, οι Πειραιώτες έχουν 4 πολύ δυνατούς παίκτες κάτω από το καλάθι (Μιλουτίνοφ, Φαλ, Ράιτ και Πετρούσεφ), μέχρι που περισσεύουν πια και ο Πετρούσεφ παίζει ως 4άρι και όχι ως 5άρι.

Από πού θα μπορούσε να βρει παίκτη ο Παναθηναϊκός, αν αποφασίσει να προχωρήσει σε ενίσχυση του ρόστερ; Αρχικά πρέπει να πούμε ότι ο Μόουζες Ράιτ πριν έρθει στον Ολυμπιακό, είχε προταθεί στους Πράσινους. Που δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, αν και θα ήταν "κουτί" ακόμα κι αν ήθελε να έχει 4άδα κάτω από τα καλάθια.

Προφανώς υπάρχουν ακόμα κάποιοι κομμένοι στην Αμερική, ενώ και στην Κίνα μέσα στο επόμενο διάστημα θα... ξεφορτώσουν κάποια ρόστερ - Δύσκολα στην Αυστραλία, που αυτό το διάστημα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αξιόλογο.

Στην Τουρκία υπάρχει υλικό (εκεί, εξάλλου, βρήκε και ο Μπαρτζώκας τον Ράιτ!), αλλά μένει να δούμε ποιοι μπορεί να έρθουν. Γιατί είναι μεν πολύ καλή λύση ο Βέρνον Κάρεϊ Τζούνιορ, της Καρσίγιακα, που είχε απασχολήσει νωρίτερα στη σεζόν τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι εύκολο να τον αφήσει η ομάδα του να φύγει. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντελγκάδο, της Μπεσίκτας. Θα ήταν πιο εύκολο για τον Όστιν Γουάιλι, της Τόφας; Σε κάθε περίπτωση εμείς θα πούμε να κρατήσετε και τα τρία αυτά ονόματα σε μια άκρη του μυαλού σας.    

Και κάτι τελευταίο: Στην Τουρκία αγωνίζεται και ο Μάρκο Πετσάρσκι (γιος του Μίροσλαβ Πετσάρσκι), για λογαριασμό της Μερκεζεφέντι (εκεί που αγωνιζόταν ο Ρογκαβόπουλος και ο Μόουζες Ράτι). Η ομάδα του δύσκολα θα σώσει την κατηγορία φέτος (αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα είχε "πέσει"), είναι 2.08 μ., με κορμί που θυμίζει τον Πετρούσεφ - Παίζει κυρίως για τη θέση 4 αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στη θέση 5: Ανάσες στον Λεσόρ, φθορά με φάουλ στους αντίπαλους σέντερ κ.λπ. Είναι 24 ετών και, το κυριότερο, έχει ελληνικό διαβατήριο. Άρα δεν πιάνει θέση ξένου και υπάρχει μια προοπτική για το μέλλον στην περίπτωσή του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Αποστομωτική απάντηση ΠΑΟ, εξωπραγματικός Σλούκας - Τι θα γίνει με το ροτέισον και τους ψηλούς 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags