Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει τώρα τον δικό του Ράιτ ο Αταμάν - Σέντερ Euroleague
Μπάσκετ
| 2024-03-16 00:01:00

Φέρνει... τώρα τον δικό του Ράιτ ο Αταμάν - Σέντερ από Euroleague - Μεταγραφή για τους τελικούς ο ΠΑΟ! (Vid)

του Pick n' Scroll

"Παράθυρο" για παίκτη πριν τους Ταβάρες-Πουαριέ. Οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει να φέρουν έναν πολύ καλό ψηλό το καλοκαίρι, όμως οι καταστάσεις και ο... Ολυμπιακός πιέζουν να γίνει μία προσθήκη άμεσα!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει μία νίκη, που θα τον πήγαινε πολύ κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας. Οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά πάνω από όλα πλήρωσαν την υπεροχή του Ολυμπιακού κάτω από τα καλάθια. Την βραδιά μάλιστα, που ο Ματίας Λεσόρ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του παιχνίδια και ο Κώστας Αντετοκούνμπο απουσίαζε.

Δεδομένα ο Παναθηναϊκός έχει θέμα στη θέση «5», καθώς δεν του έχει βγει καθόλου ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι. Στην Ευρωλίγκα δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον μιας και έχει λήξει η μεταγραφική προθεσμία. Μπορεί, όμως, να κάνει στη Basket League και βέβαια μπορεί να κάνει και θα κάνει για την επόμενη χρονιά.

Για την σεζόν 2024-2025 ο μεγάλος στόχος είναι ο Εντι Ταβάρες, που, όμως, είναι και δύσκολος. Και αυτό γιατί η Ρεάλ θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει, ενώ υπάρχει και η προοπτική επιστροφής του 32χρονου στο ΝΒΑ. Στο ταμπλό είναι και ο Γάλλος σέντερ των Μαδριλένων, Βενσάν Πουαριέ, αλλά και ο Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος κάνει μία ακόμη πολύ καλή σεζόν με την Φενέρ.

Από την Ευρωλίγκα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος άλλος αξιόπιστος σέντερ, οπότε αν δεν κάτσει κάποιος από τους παραπάνω τρεις, το ενδιαφέρον θα στραφεί στο ΝΒΑ.

Μπορεί, όμως, και φέτος να ενισχύσει την φροντ-λάιν της η ομάδα του Εργκίν Αταμάν για τη Basket League. Δεν είναι κάτι, που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά ένα παραθυράκι υπάρχει. Και αυτό γιατί μπροστά περιμένουν ο Φαλ, ο Ράιτ, ο Πετρούσεφ, ενώ κάποια στιγμή θα γυρίσει και ο Μιλουτίνοφ. Αυτοί δεν είναι εύκολο να νικηθούν με τους υπάρχοντες ψηλούς, οπότε δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να κάνει κάποια κίνηση με σέντερ από ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Να πάει να βρει δηλαδή έναν Μόουζες Ράιτ ή έναν Οτούρου της Εφές.

Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ηρεμήσει, να ανασυγκροτηθεί και να αφοσιωθεί στη διαβολοβδομάδα, που θα κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα της έδρας.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Απαντούν" σε Γιαννακόπουλο οι Αγγελόπουλοι - Απέρριψε μυθική πρόταση ο Φαλ - Υπογράφουν άλλοι δύο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags