Παναθηναϊκός: Στην επιθετική πολυφωνία του Παναθηναϊκού, αλλά και στην τρομερή εμφάνιση του Κώστα Σλούκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού μεταφέροντας το ρεπορτάζ από το «πράσινο» στρατόπεδο τόνισε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έκανε εξαιρετικό ματς επιθετικά, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ καλό βράδυ του αρχηγού του «τριφυλλιού» τονίζοντας ότι όποτε αυτός βρίσκεται σε καλή ημέρα τότε ο Παναθηναϊκός AKTOR, αλλάζει επίπεδο.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πετρίδης, έκανε ειδική μνεία στην πρωτοβουλία της ΚΑΕ να καλέσει τον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και του Αλέξανδρου Νικολαϊδη, Φίλιππο, να παρακολουθήσει το ματς στη «Stark Arena»: «Πολλά συγχαρητήρια στην ΚΑΕ για την κίνηση με τον γιο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το ματς τόνισε: «Πολύ καλό ματς επιθετικά από τον Παναθηναϊκό. Αδιανόητο αυτό που έκανε ο Σλούκας στο Βελιγράδι. Με 10 ασίστ και μηδέν λάθη. Έχει πάρει όλες τις σωστές αποφάσεις. Δεν είναι τυχαίο αυτό που είχε πει ο Αταμάν. Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός όταν είναι καλά ο Σλούκας. Σημαντική η πολυφωνία στην επίθεση»

Ακούστε μεταξύ άλλων τι ανέφερε για το ματς με την Μπαρτσελόνα, αλλά και για το τι αναμένεται να συμβεί με τις επιστροφές των Αντετοκούνμπο-Βιλντόζα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!