Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξετάζει την περίπτωση του Νίμπο από τη Μακάμπι!
Μπάσκετ
| 2024-03-23 07:57:00

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τοπ σέντερ από την Euroleague - Δεν είναι ο Ταβάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι Πράσινοι θέλουν να ενισχυθούν στη θέση "5" και σκανάρουν την αγορά, με τον ψηλό της Ευρωλιγκάτης ομάδας να κάνει... γκελ.

Ο Τζος Νίμπο αγωνίζεται στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι εξαιρετικός, μετρώντας κατά μέσο όρο 10,8 πόντους και 7,1 ριμπάουντ σε 29 ματς της φετινής Euroleague. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του Παναθηναϊκού!

Όπως αποκαλύπτει το «Sport5», η ομάδα του Όντεντ Κάτας δε θα μπορέσει να κρατήσει τον 27χρονο ψηλό ο οποίος έχει συμβόλαιο της τάξης των 800.000 δολαρίων και την περίπτωσή του εξετάζουν σοβαρότατα οι Παναθηναϊκός, Ρεάλ Μαδρίτης (αν αποχωρήσει τελικά ο Έντι Ταβάρες) και Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τελευταίο "δώρο" Γιαννακόπουλου σε Αταμάν - Ντελγκάδο και Γουάιλι για ΠΑΟ - Φτιάχνει δικό του... Πετρούσεφ!

Η Μακάμπι δεν ξέρει αν θα μπορέσει τη νέα σεζόν να δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Ισραήλ και τα έσοδά της θα μειωθούν αισθητά, επομένως το να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Νίμπο θα είναι πανδύσκολη υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags