Facebook Pixel Νέα αδιανόητη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Ναν - Φέρνει και... Μίχαϊλιουκ
Μπάσκετ
| 2024-03-23 23:20:00

Νέα αδιανόητη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Ναν - Φέρνει και... Μίχαϊλιουκ - Παραδοχή Σλούκα για Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll

Ανεβάζει κι άλλο το μπάτζετ, πόσα δίνει στον Αμερικανό. Οι Πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν στην Ελλάδα και του δίνουν ένα τεράστιο συμβόλαιο, τη στιγμή που ψάχνουν και τον επόμενο NBAer...

Ο Παναθηναϊκός ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη το βράδυ της Παρασκευής με την απίστευτη ανατροπή, που έκανε και την τεράστια νίκη, που πήρε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Με το 89-81 έκανε ένα ακόμη βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά το βασικότερο είναι ότι το «τριφύλλι» έχει επανέλθει πλέον για τα καλά στη κανονικότητα.

Ο οργανισμός λειτουργεί σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη πάνω από όλα στην αποφασιστικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Αταμάν με τους παίκτες του κάνουν σπέσιαλ δουλειά, ο κόσμος είναι πιο κοντά ίσως από ποτέ. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι η Μπάγερν για το παιχνίδι με τον εξάστερο ανακοίνωσε sold out και σίγουρα αυτό δεν προήλθε μόνο από τους φιλάθλους της. Χιλιάδες φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι στο Μόναχο για να ενισχύσουν την ομάδα τους στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι.

Ο Κώστας Σλούκας είναι το κεντρικό πρόσωπο και όχι άδικα, αφού κόντρα στη Μπαρτσελόνα ίσως και να έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του. Ο 34χρονος γκαρντ δείχνει την κλάση του αλλά και τον χαρακτήρα του καθώς όπως είπε και ο ίδιος δεν είναι καθόλου εύκολη μία μετακίνηση από τον έναν «αιώνιο» στον άλλον.

Στον Παναθηναϊκό πάνε βήμα, βήμα, αλλά μέσα τους ξέρουν ότι ακόμη και έτσι που είναι η ομάδα, που βρίσκεται, δηλαδή, μόλις στη πρώτη χρονιά της δημιουργίας της, μπορεί να χτυπήσει το έβδομο. Μπορεί να πάρει την Ευρωλίγκα.

Ο Γιαννακόπουλος είναι πολύ ικανοποιημένος από όσα βλέπει να γίνονται και ετοιμάζεται το καλοκαίρι να βάλει ακόμη πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για την αγαπημένη του ομάδα.

Ηδη υπάρχει κορμός για την επόμενη χρονιά, που θα ενισχυθεί με παίκτες να ενδιαφέρουν όπως ο Χεζόνια, ο Ταβάρες και ο Μίσιτς.

Ο Κέντρικ Ναν, που εντυπωσιάζει όσο και ο Σλούκας, έχει κι αυτός επιθυμία να μείνει στο ΟΑΚΑ και γίνεται ήδη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Φέτος παίρνει 2 εκ. δολάρια, του χρόνου για να μείνει ενδεχομένως να θέλει σχεδόν τα διπλάσια.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει σε τελείως ξέφρενες κινήσεις, αλλά θα ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ, στο πλαίσιο της επιθυμίας του Γιαννακόπουλου να γίνει το νο1 στην Ευρώπη. Και είναι πιθανό σε όλο αυτό, που θα πάει να φτιαχτεί, να γίνει και χτύπημα από το ΝΒΑ. Ποιος ξέρει; Μπορεί να αποφασίσει ο Μίχαϊλιουκ να παίξει στην Ευρώπη. ‘Η ο Γεωργιανός Μπιτάτζε να επιστρέψει στη «Γηραιά Ηπειρο».

Ο Παναθηναϊκός φροντίζει ήδη το μέλλον του, θέλει να πάρει πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα και ετοιμάζεται να κάνει ένα καλοκαίρι για το οποίο θα μιλάει όλη η Ευρώπη.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνας η μεγάλη "καψούρα" Αταμάν - "Τίναξαν την μπάνκα" για χατίρι του Μπαρτζώκα οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags