Facebook Pixel Sportdog.gr | "Βόμβα" αποχώρησης από Φενέρ έριξε ο Ντόρσεϊ - "Έλλειψη σεβασμού, περιμένω τη σεζόν 24-25"!
Μπάσκετ
| 2024-03-24 16:00:00

"Βόμβα" αποχώρησης από Φενέρ έριξε ο Ντόρσεϊ - "Έλλειψη σεβασμού, περιμένω τη σεζόν 24-25"!

Sportdog Team

Μια ανάρτηση που μπορεί να θεωρηθεί προαναγγελία αποχώρησής του από τη Φενέρμπαχτσε έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο twitter, βάζοντας φωτιά σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

"Φωτιές" άναψε το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού με ένα "τιτίβισμά" του στο twitter ουσιαστικά προανήγγειλε ότι περιμένει πώς και πώς την επόμενη σεζόν, που θα τον βρει εκτός Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, ο Ντόσεϊ έκανε μία ανάρτηση, με την οποία έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του από πλευράς Τούρκων, ενώ επίσης ανέφερε πως ανυπομονεί για την επόμενη σεζόν.

"Η έλλειψη σεβασμού στο μεγαλείο της, δεν μπορώ να περιμένω για το 24/25", ήταν το μήνυμα του Ντόρσεϊ. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με το τουρκικό κλαμπ δεν εκπνέει φέτος, αλλά στο τέλος του 2025, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Κι όλα αυτά την ώρα που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σίγουρα θα ενδιαφερθούν για τον επαναπατρισμό του αν βγει ελεύθερος στην αγορά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αδιανόητη πρόταση Γιαννακόπουλου σε Ναν - Φέρνει και... Μίχαϊλιουκ - Παραδοχή Σλούκα για Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags