Facebook Pixel Υπόκλιση Μπάνκι σε Παναθηναϊκό με... αστερίσκο
Μπάσκετ
| 2024-03-28 23:19:00

Υπόκλιση Μπάνκι σε Παναθηναϊκό με... αστερίσκο - "Να τους βάλουμε δύσκολα" - Ατάκα για κόσμο

Υπόκλιση Μπάνκι σε Παναθηναϊκό με... αστερίσκο - "Να τους βάλουμε δύσκολα" - Ατάκα για κόσμο

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα της Βίρτους με τους Πρασίνους έκανε ο Ιταλός τεχνικός όπου και σημείωσε πως η ομάδα του θέλει να βάλει δύσκολα στο Τριφύλλι στο παιχνίδι της Παρασκευής (29/3).

Λούκα Μπάνκι: Πολύ κρίσιμο παιχνίδι στη Μπολόνια δίνει ο Παναθηναϊκός, την Παρασκευή (29/3) με αντίπαλο τη Βίρτους, με τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας στις δηλώσεις του να τονίζει ότι οι Πράσινοι είναι δίκαια στη δεύτερη θέση, όμως άπαντες θέλουν να τους βάλουν δύσκολα κάτι που μπορεί να γίνει με τη βοήθεια του κόσμου τους.



«Ο κόουτς Αταμάν κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη αγωνιστική ταυτότητα συγκεντρώνοντας πολύτιμες νίκες που σήμερα τον τοποθετούν επάξια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας χάρη στην επιθετικότητα της άμυνας και την πάντα ισορροπημένη επίθεση.

Σίγουρα θα είναι σκληροί αντίπαλοι και αποφασισμένοι να διατηρήσουν τη θέση τους στη βαθμολογία, αλλά επιθυμία μας είναι να εκμεταλλευτούμε κάθε έναν από τους υπόλοιπους αγώνες για να φέρουμε την απόδοσή μας στο επίπεδο μιας κορυφαίας ομάδας. Θα φροντίσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια για να βάλουμε τους αντιπάλους μας σε δύσκολη θέση, χάρη και στην ενέργεια που θα μπορέσουν να μας μεταδώσουν οι οπαδοί μας, με κοινό στόχο να ζήσουμε άλλη μια βραδιά μεγάλων συναισθημάτων
», είπε ο Λούκα Μπάνκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σλούκας απαντάει σε Γιαννακόπουλο για την... προφητεία του και κάνει πρόβλεψη για F4 και Ολυμπιακό! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags