Facebook Pixel Η ατάκα Μπαρτζώκα για Ερυθρό - "Δεν θεωρούμε φιλικό το παιχνίδι"
Μπάσκετ
| 2024-04-03 15:09:00

Η ατάκα Μπαρτζώκα για Ερυθρό Αστέρα - "Δεν θεωρούμε φιλικό το παιχνίδι" - Τι είπε για τις απουσίες

Sportdog Team
Η ατάκα Μπαρτζώκα για Ερυθρό Αστέρα - "Δεν θεωρούμε φιλικό το παιχνίδι" - Τι είπε για τις απουσίες

Το σχόλιο του Έλληνα τεχνικού για την δοκιμασία του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00) για την 33η αγωνιστική της Euroleague τόνισε πως δεν υπάρχει εύκολο ματς, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες των Φιλίπ Πετρούσεφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υιοθετώ 100% την άποψη ότι δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα ακόμα και αν παίζουν χωρίς στόχους. Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερους έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν».

Για το αν θα είναι πλήρης ο Αστέρας: «Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος. Νομίζω ότι ο Ερυθρός θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση. Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ερυθρού Αστέρα είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Για την ατμόσφαιρα: «Πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι θερμή. Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό».

Για τους τραυματίες και τις απουσίες: «Ο Πετρούσεφ είναι εκτός θα προσπαθήσουμε να μπει με το Περιστέρι (σ.σ. 7 Απριλίου). Ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, έκανε δύο ομαδικές προπονήσεις, αλλά έλειπε δύο μήνες, επομένως δεν μπορώ να τον υπολογίζω. Κανονικά ο Παπανικολάου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο NBAer που θέλει ο Αταμάν, ούτε Μίσιτς ούτε Μίχαϊλιουκ - Αποχώρηση-βόμβα σε Ολυμπιακό - Κοιτάζουν Πουλακίδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags