Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Ρίκι Ρούμπιο ανέβασε την Μπαρτσελόνα αγωνιστικά και οικονομικά (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-06 05:02:00

Ο Ρίκι Ρούμπιο ανέβασε την Μπαρτσελόνα αγωνιστικά και οικονομικά (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η «Rickymania», σε αριθμούς! Η πώληση φανελών και εισιτηρίων στο Palau Blaugrana στα ύψη.

Ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στην Euroleague την 1η Μαρτίου 2024 με τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 31 Μαρτίου 2011 σε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αφού στη συνέχεια έφυγε για το NBA.

Έχοντας περάσει πάρα πολλά στην καριέρα του και έχοντας κάνει στην άκρη τους δαίμονες του, επέστρεψε στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα για μια δεύτερη θητεία. Η άφιξη του Ισπανού πόιντ γκαρντ ωφέλησε τον καταλανικό σύλλογο και εκτός γηπέδου.

Οι πωλήσεις εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά 28% από την υπογραφή του Ρίκι Ρούμπιο, ο οποίος είναι ήδη ο παίκτης με τις περισσότερες φανέλες που πουλήθηκαν. Η έλξη που προκάλεσε η υπογραφή του Ρούμπιο δεν ήταν μόνο αισθητή στο πρώτο του παιχνίδι, αλλά είχε διαρκή αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου τόσο στις πωλήσεις εισιτηρίων - περιορισμένης χωρητικότητας 7.585 ατόμων - όσο και στις πωλήσεις μπλουζών.

Από την πρεμιέρα του και οι πωλήσεις εισιτηρίων ανά αγώνα στο Palau Blaugrana αυξήθηκαν κατά 28% σε σύγκριση με τον μέσο όρο της σεζόν μέχρι εκείνο το σημείο, ενώ οι πωλήσεις εισιτηρίων μέσω προωθητικών προσφορών αυξήθηκαν κατά 23%.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags