Facebook Pixel Τι πιο... σύνηθες! "Χόρτο μαγικό" και "βουντού - βουντού..." και στο Μονάχ
Μπάσκετ
| 2024-04-05 23:34:00

Τι πιο... σύνηθες! "Χόρτο μαγικό" και "βουντού - βουντού..." και στο Μονάχο - Απίστευτες σκηνές μετά τη νίκη του ΠΑΟ (vid)

Sportdog Team

Οι Πράσινοι είναι πλέον ένα βήμα μακριά από τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play off της Euroleague μετά τη νίκη με τη Μπάγερν και μετά το τέλος του ματς στήθηκε... πάρτι στο Μόναχο.

Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι μπορεί να χρειάστηκε να... καρδιοχτυπήσουν, όμως τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν εκτός έδρας και πλέον χρειάζονται να επικρατήσουν της Άλμπα στο ΟΑΚΑ, την επόμενη εβδομάδα για να κατακτήσουν την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play off.

Μάλιστα μετά το τέλος του Μπάγερν - Παναθηναϊκός οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν κατευθύνθηκαν εκεί που βρίσκονταν οι πάνω από 3500 φίλοι της ομάδας, που γνώρισαν την αποθέωση και όπως πλέον έχει γίνει... έθιμο στο τέλος των αναμετρήσεων φώναξαν μαζί τους συνθήματα ενόψει του Final Four στο Βερολίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορ "θηρίο" για νέος Ελ Αραμπί στο Λιμάνι - Γερό "ψαλίδι" σε Γιόβετιτς - Πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού για ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags