Facebook Pixel Διέλυσε την Βίρτους και ελπίζει σε... θαύμα για play in η Αρμάνι
Μπάσκετ
| 2024-04-05 23:49:00

Διέλυσε την Βίρτους και ελπίζει σε... θαύμα για play in η Αρμάνι - 6η σερί ήττα για τη Μπολόνια (Hls)

Sportdog Team

Η ομάδα του Μιλάνο κατάφερε και μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το ντέρμπι στην έδρα της Αρμάνι, νικώντας με 90-75, όμως η νίκη της Εφές κόντρα στη Φενέρ της διατηρεί μεν τις ελπίδες πρόκρισης στα play in της Euroleague, όμως για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί ένα... θαύμα μιας και θέλει να επικρατήσει την τελευταία αγωνιστική, ενώ παράλληλα ήττες των Παρτιζάν και Εφές.

Euroleague: Το ιταλικό ντέρμπι στο Μιλάνο, είχε ξεκάθαρη νικήτρια την Αρμάνι (12η θέση με ρεκόρ 15-18), η οποία επικράτησε με 90-75 της Βίρτους και θα τα δώσει όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική για να προλάβει το play in. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι υποχώρησαν στην ένατη θέση με ρεκόρ 17-16. 

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε σε... μονόλογο της Αρμάνι, η οποία με πρωταγωνιστή τον Νίκολα Μίροτιτς (18π., 11ρ.) εξασφάλισε από το πρώτο ημίχρονο μία διψήφια διαφορά ασφαλείας, την οποία εκτόξευσε στο δεύτερο. 
Από τη Βίρτους πάλεψε ο Τόκο Σενγκέλια με 21 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 46-34, 73-53, 90-75

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μελισσανίδης "έκοψε" τον Ιωαννίδη στην ΑΕΚ - Πώς τον έχασε ο Ολυμπιακός, τον είχε ξεχωρίσει ο Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags