Facebook Pixel Καμιά τους δεν κοντράρει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου!
Μπάσκετ
| 2024-04-06 00:25:00

Καμιά δεν κοντράρει τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ - Από την ταπείνωση, στην κανονικότητα - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου!

του Pick n' Scroll

Πώς είναι δυνατόν το Τριφύλλι να μην πάει Final Four; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το υποσχέθηκε και το έκανε βάζοντας πολλά χρήματα. Οι Πράσινοι θα επιστρέψουν στη Γερμανία για την κούπα, ενώ έρχεται και σπουδαία μεταγραφή...

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά στο Μόναχο, αλλά το καλό για αυτόν είναι ότι απέφυγε να καεί την τελευταία στιγμή. Οι «πράσινοι» πέτυχαν αυτό, που ήθελαν, επικρατώντας με 82-75, και πλέον είναι μία ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Η μία ανάσα είναι η νίκη την τελευταία αγωνιστική με την Αλμπα, που θα είναι απίθανο να μην έρθει και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Μπορεί να τους καταλάβει και ένα μικρό παιδί.

Ετσι από εκεί, που ήταν στις τελευταίες θέσεις ο εξάστερος την περυσινή χρονιά πλέον είναι πολύ κοντά στην δεύτερη θέση, που μπορεί να σημάνει και επιστροφή μετά από πολλά χρόνια στο φάιναλ-φορ. Με όποιον και να παίξει, θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ως γνωστόν μέσα στο γήπεδό του έχει λυγίσει και έχει λυγίσει κόσμο. Δεν θα μπορέσει να το κάνει αυτό με ομάδες όπως η Μακάμπι, η Βίρτους ή η Μπασκόνια; Μπορεί και παραμπορεί.

Ο κόσμος της ομάδας πανηγύρισε το μεγάλο διπλό στη Γερμανία: ο κόσμος, που έδωσε βροντερό παρών στο Μόναχο, αλλά και οι απανταχού στον κόσμο Παναθηναϊκοί.

Είναι ημέρα μεγάλης χαράς για το «τριφύλλι», γιατί επιτεύχθηκε ουσιαστικά ένας μεγάλος στόχος σε ένα τμήμα όπως αυτό του μπάσκετ, που ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια. Εφτασε πολύ χαμηλά, δέχθηκε ταπεινωτικές ήττες, έγιναν πράγματα, που δεν ταίριαζαν με το κλαμπ. Όλα, όμως, διορθώθηκαν μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για επιστροφή στη κανονικότητα. Εβαλε πολλά χρήματα, επέλεξε σωστούς συνεργάτες και τα πρώτα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Εννοείται ότι δεν τελειώνει εδώ η αποστολή του Παναθηναϊκού. Θέλει τα καλύτερα, δηλαδή, να πάρει την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό άλλωστε λέει συνεχώς ο Αταμάν, αυτό έλεγε όταν χάθηκε το Κύπελλο Ελλάδας. Ότι, δηλαδή, οι σημαντικοί στόχοι είναι άλλοι.

Και βέβαια το καλοκαίρι το ρόστερ θα ενισχυθεί πολύ περισσότερο και σίγουρα ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει μία «βόμβα». Αν θα είναι ο Μίσιτς ή ο Ταβάρες κανείς δεν το ξέρει. Προς το παρόν άλλωστε άλλες είναι οι προτεραιότητες και βέβαια ο Αταμάν πανηγυρίζει σήμερα και γιατί ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τα «πράσινα». Αν συνεχίσει έτσι ο Ισπανός, τότε θα αυξηθούν και οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για αυτό, που θέλει: και Ευρωλίγκα, δηλαδή, και πρωτάθλημα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που πέτυχε ο ΠΑΟ - Την κατάλληλα στιγμή Χουάντσο, Παπαπέτρου (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags