Facebook Pixel Δεν αρέσει αυτός ο Παναθηναϊκός στον Αταμάν - Αν αλλάξει, μπορεί και το 7ο
Μπάσκετ
| 2024-04-11 23:44:00

Δεν αρέσει αυτός ο ΠΑΟ στον Αταμάν - Τον πήρε από το χεράκι ο Ναν - Αν αλλάξει, μπορεί ακόμα και το 7ο!

του Pick n' Scroll

Πώς η περίεργη άμυνα της Άλμπα, προβλημάτισε το Τριφύλλι και δυσκόλευε ένα θεωρητικά εύκολο βράδυ. Οι Πράσινοι όμως πήραν τη νίκη, τερμάτισαν δεύτεροι και περιμένουν τα πλέι οφ με πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε πάρα πολύ, αλλά τελικώς βρήκε τον τρόπο να κερδίσει την Αλμπα (84-75) και να κατακτήσει την δεύτερη θέση. Η γερμανική ομάδα έμοιαζε πριν από λίγο με την…Ρεάλ καθώς ίσως και να έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι. Σίγουρα δεν θύμιζε με τίποτα ότι είναι η τελευταία ομάδα στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε ότι μέχρι την τέταρτη περίοδο είχε το προβάδισμα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είχε πνιγεί στο άγχος του αλλά και στην περίεργη άμυνα της ομάδας από το Βερολίνο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε με τίποτα να ξελασπώσει, στην τρίτη περίοδο προηγήθηκε με 57-50, αλλά η Αλμπα επανήλθε και προσπέρασε μάλιστα. Τα πράγματα, λοιπόν, ήταν στον αέρα μέχρι, που αποφάσισε να βάλει ακόμη περισσότερο το χεράκι του ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ μάλλον δεν έβαλε το χεράκι του, αλλά πήρε από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και τον οδήγησε στο πλεονέκτημα της έδρας. Και στην δεύτερη θέση.

Ο πρώην παίκτης των Λέικερς έκανε ένα ακόμη πολύ μεγάλο παιχνίδι και με 28 πόντους δεν άφησε εν τέλει περιθώρια στους πολύ μαχητικούς Γερμανούς. Είχε, όμως, βοήθεια ο Ναν για να λέμε όλη την αλήθεια, αφού ο Σλούκας ήταν ο μοναδικός μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο από τους υπόλοιπους, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Τελείωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 7 ασίστ και όπως και ο Ναν γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε όπως και στην Ρόδο ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά το αποτέλεσμα είναι εκείνο, που μετράει. Και εκεί, που ο Παναθηναϊκός ήταν πέρυσι στις τελευταίες θέσεις της Ευρωλίγκας, τώρα είναι στην δεύτερη. Και πάει για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Με εμφανίσεις όπως με την Αλμπα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά, αλλά δεν περιμένει κανείς να παίζει στη συνέχεια όπως πριν από λίγο με τους Γερμανούς. Οι «πράσινοι» έχουν μεγάλες δυνατότητες και δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν στο τέλος πάρουν το 7ο. Είναι άλλωστε κάτι, που όσο περνάει ο καιρός συζητιέται πιο έντονα και από πολλούς. 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ με εντολή Αταμάν - Δίνει πάνω από 3.6 εκατ. ο Γιαννακόπουλος σε κορυφαίο Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags