Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κάνααν - Απόφαση Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2024-04-13 23:04:00

Ο λόγος που δεν ανανεώνει ο Κάνααν στο Λιμάνι - Απόφαση Μπαρτζώκα, το… ανακοίνωσε σε Αγγελόπουλους

του Pick n' Scroll

Ποιο είναι το πλάνο του για τη νέα σεζόν και ο Έβανς. Πότε θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις και πώς μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση ο άσος των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε το βράδυ της Παρασκευής την Φενέρ, πήρε έτσι την πέμπτη θέση και πλέον θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα. Αν δεν υπήρχε ο Αϊζάια Κάνααν στην εξίσωση, οι Πειραιώτες θα έχαναν από την Φενέρ, θα τερμάτιζαν έκτοι και θα είχαν να παίξουν τώρα με την Μονακό. Ο Κάνααν, όμως, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του και βοήθησε πολύ, κυρίως στη παράταση, ώστε η ομάδα του να κερδίσει.

Ο 33χρονος γκαρντ διανύει την δεύτερή του χρονιά στο μεγάλο λιμάνι και εκείνο, που ρωτάνε όλοι είναι αν θα υπάρχει συνέχεια. Είναι κάτι, που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα με σιγουριά και από κανέναν. Ο Ολυμπιακός εκτιμάει τις ικανότητες του Αμερικάνου, αλλά το θέμα είναι ότι την επόμενη χρονιά δεν θέλει να έχει πάρα πολλούς ξένους στο ρόστερ του. Κάτι, που συμβαίνει φέτος. Και δεν πρέπει να αμελεί κανείς ότι ήδη έχει συμφωνηθεί να αποκτηθεί ο Κίναν Εβανς της Ζαλγκίρις, ενώ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Οπότε και δεν είναι εύκολο να κρατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον Κάνααν, παράλληλα, όμως, δεν είναι κι εύκολο να αποφασιστεί τώρα κάτι τέτοιο.

Οι περίπου δύο μήνες που μπασκετικά απομένουν για το τέλος της χρονιάς φαίνεται ότι θα δώσουν την απάντηση. Με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι εύκολο να μείνει και του χρόνου ο Κάνααν. Αν, όμως, στην τελική ευθεία της σεζόν είναι καταλυτικός και ο Ολυμπιακός πάρει τίτλους, πως είναι δυνατόν μετά να μην τον κρατήσεις;

Για αυτό και αναφέραμε παραπάνω ότι είναι ένα ερώτημα, που δεν είναι εύκολο να απαντηθεί αυτή την στιγμή.

Ο Κάνααν, πάντως, αν δεν μείνει στον Ολυμπιακό δεν θα δυσκολευθεί να βρει πολύ καλό συμβόλαιο. Είτε δεν παίξει καλά στην τελική ευθεία της σεζόν, είτε παίξει.

Οι επιλογές με εμπειρία και ποιότητα είναι πλέον λίγες στην Ευρωλίγκα οπότε ο 33χρονος γκαρντ θα είναι περιζήτητος. Πόσω μάλλον από την στιγμή, που προέρχεται από μία τόσο μεγάλη ομάδα όσο είναι ο Ολυμπιακός.

Πάντως και οι Πειραιώτες και ο παίκτης αυτό, που θέλουν τώρα είναι να πάρουν την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μετά.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μεντιλίμπαρ, φεύγουν 8+2 παίκτες στον Ολυμπιακό - Νέα deals για Αλεξανδρόπουλο, Όρτα και Κάρμο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags