Εργκίν Αταμάν: Πένθος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού μιας και τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/4) μιας και έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Ιμπραήμ Νουράι σε ηλικία 90 ετών, με τη εξόδιο ακολουθία να λαμβάνει χώρα την Παρασκευή (19/4) και τον έμπειρο τεχνικό να δίνει το παρών στην Κωνσταντινούπολη.
Στην κηδεία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Νεολαίας και αθλητισμού της χώρας, Οσμάν Ασκίν Μπακ, ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ντουρσούν Οζμπέκ, ο ομόλογος του στην Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, αλλά και ο επικεφαλής της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ομέρ Ονάν όπου και συλλυπήθηκαν τον Εργκίν Αταμάν για την απώλεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΟΝΟ ο Μεντιλίμπαρ πίστευε στον φευγάτο, στον "άχρηστο" και στον… Ρέτσο!
A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, son yolculuğuna uğurlandı.
Cenaze törenine spor, siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok isimle beraber Ataman'ın ailesi ve sevenleri katıldı. pic.twitter.com/vqHmLsT3HT— Sporxtv (@sporxtv) April 19, 2024