Μουσταφά Φαλ: Στα Μέσα μίλησε ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της Media Day των Ερυθρόλευκων ενόψει του Final Four της Euroleague σημειώνοντας ότι οι Πειραιώτες θα βρουν λύσεις στον ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως έκαναν όλη τη χρονιά.

Για το αν ονειρεύονται για τον τελικό: "Δεν ονειρευόμαστε. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Θα παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να βγούμε νικητές, πρέπει να είμαστε επιτυχημένοι. Να παλέψουμε για όλες τις μπάλες που είναι 50-50, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

Για το συναπάντημα με τη Ρεάλ και τους Πουαριέ και Ταβάρες: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε επιλογή έτσι και αλλιώς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα είναι πολύ καλά αυτά τα match-up. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε".

Για το αν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό: "Όχι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Οπότε δεν θα είναι εκδίκηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παρελθόν. Κάνουμε focus σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ".

Για τις ομοιότητες της περυσινής Ρεάλ με τη φετινή ομάδα: "Είναι και πάλι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες που μιλούν στις μεγάλες στιγμές. Έτσι και αλλιώς ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πλέον έχει καλύψει και ό,τι μπορεί να της έλλειπε. Οπότε φέτος θα είναι ακόμα πιο σκληρή μάχη. Όμως και εμείς παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ευκαιρία μας".

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη τύχη: "Δεν πιστεύω στην τύχη και σε όλα τα σχετικά. Το ότι βρεθήκαμε στο Final Four έδειξε ότι είχαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε με τραυματισμούς, με απουσίες παικτών και παρόλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και ακόμα είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε και πάλι τις λύσεις, πάση θυσία, όπως κάναμε όλη τη σεζόν", είπε ο Μουσταφά Φαλ.