Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε τελικό Euroleague έπειτα από 13 χρόνια και απόψε διεκδικεί και το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο κόντρα στον Άρη και ένας λουκουματζής εμπνεύστηκε από τις πράσινες επιτυχίες.

Στο Street Food Festival στα Χανιά της Κρήτης που άνοιξε τις πύλες του σήμερα (25/5) και θα συνεχιστεί μέχρι την Δευτέρα υπάρχουν πολλά φαγητά για να γευτείς, αλλά τη διαφορά κάνει ένα γλυκό.

«Λουκουμάδες Παναθηναϊκός»

Όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ανακοινώσει την μεταγραφή του Κέντρικ Ναν ως... γλυκό, έτσι και οι «Λουκουμάδες Βρόντος» παρουσιάζουν στους επισκέπτες του φεστιβάλ φαγητού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων τους «Λουκουμάδες Παναθηναϊκός» για να γλυκαθούν οι φίλαθλοι όλων των ομάδων.

Οι παραδοσιακοί λουκουμάδες είναι βουτηγμένοι στο χειροποίητο σιρόπι και από πάνω καλύπτονται από πραλίνα φυστίκι, με τους πιο φανατικούς να επιλέγουν και το σχήμα με το τριφύλλι, ενώ μπορούν στη συνέχεια να προσθέσουν από μπισκότο μέχρι μαρσμέλος.

Οι «λουκουμάδες Παναθηναϊκός» θα διατίθενται στο Street Food Festival στα Χανιά από σήμερα (25/5) έως την Δευτέρα 27 Μάη. 

Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα γούστα, αφού μπορεί κάποιος να γευτεί ένα λουκουμαδοσουβλάκι από 2 ευρώ μέχρι μια XL μερίδα με 10 ευρώ.