Γιώργος Μπαρτζώκας: Δηλώσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Ολυμπιακού το απόγευμα του Σαββάτου (25/5) έκανε ο Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε για τις λεπτομέρειες που έφεραν τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ίδιο να στέκεται στην κακή πνευματική προσέγγιση των Ερυθρόλευκων στο πρώτο ημίχρονο.



«Θέλει πάρα πολύ μελέτη και προσέγγιση και πάρα πολύ συζήτηση, γιατί δεν εκτελέσαμε το πλάνο στην αρχή. Μας σόκαρε το μεγάλο ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ, αλλά έπρεπε με κάποιον τρόπο να τα μαρκάρουμε καλύτερα.

Πνευματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη πνευματική προσέγγιση και φάνηκε αυτό γιατί από τους 25 πόντους πήγαμε το παιχνίδι στους οκτώ και είχαμε την ευκαιρία να πάμε και πιο κοντά. Προφανώς, αν ξεκινάγαμε έτσι, θα είχαμε διαφορετική τύχη στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας φυσικά ότι η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ δυνατή και χθες σε πολύ καλό μομέντουμ.

Ούτε εμείς, ούτε η Ρεάλ έπαιξε παιχνίδι post, με πλάτη. Στην ουσία η Ρεάλ μας χτύπησε πάρα πολύ στο τρανζίσιον και σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είχε σχέση με το πώς επιτεθήκαμε εμείς και τι ευκαιρίες τους δώσαμε να ανοίξουν το παιχνίδι που ήταν και ο βασικός μας στόχος να μη γίνει»,
είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.