Κίναν Έβανς: Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εξαιρετικά άτυχος μιας και τον περασμένο Μάιο υπέστη ρήξη επιγονατιδικού συνδέσμου με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 7 με 8 μήνες όμως όλα δείχνουν ότι μετράει αντίστροφα ώστε να πατήσει και πάλι παρκέ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο γκαρντ του Ολυμπιακού συνεχίζει την αποθεραπεία του και φαίνεται πως θα μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεις ακόμη και στα μέσα Δεκέμβρη, κάτι που σημαίνει πως θα είναι στη διάθεση των Ερυθρόλευκων για τον δεύτερο γύρο της Euroleague.
Διαβάστε επίσης...
Το δεδομένο είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι, αλλά ούτε ο ίδιος ο Κίναν Έβανς δεν βιάζονται, την ίδια στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι σε επικοινωνία τόσο με τον Αμερικάνο, όσο και με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού ώστε να αποφασίσουν για το πότε ο παίκτης θα πατήσει και πάλι παρκέ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο