Ο Γιάννης Κουβόπουλος γράφει για την εντυπωσιακή υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης στο 2025, τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που πλέον είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Λίγκας, την ευκαιρία του Ομέρ Γιούρτσεβεν, αλλά και τον Παναθηναϊκό που αποτελεί τον κορυφαίο οργανισμό της Ευρώπης, μακράν του δεύτερου.
Ακόμα και ο πλέον αισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού δε θα μπορούσε να φανταστεί έναν καλύτερο τρόπο για να υποδεχθεί η οικογένεια του «τριφυλλιού» το 2025.
Ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, ένα ΟΑΚΑ που «έβραζε» από 18.000 κόσμο, μια ομάδα που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη επικράτησή της, που «έγραψε» την τρίτη «100άρα» της στα τελευταία 4 παιχνίδια, που παίζει μπασκετάρα και που παίρνει ή κρατάει όποιον παίκτη θέλει στο ΟΑΚΑ.
Διαβάστε το άρθρο του Γιάννη Κουβόπουλου στο sdna.gr