Οι εξελίξεις στη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη είναι καταγιστικές, μετά τον χαμένο τελικό της Euroleague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και το μέλλον του Μάικ Τζέιμς είναι στον... αέρα με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τα δεδομένα.

Αλλά όχι μόνο, καθώς όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA και ο Σπανούλης μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από τον γαλλικό σύλλογο.

Χαμός στη Μονακό: Υπάρχει θέμα Σπανούλη; - "Κάτι δεν πάει καλά..."

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος:

«Λέγεται ότι κάτι δεν πάει καλά στο Μονακό. Συνολικά κάτι δεν πάει καλά. Βλέπουμε τον Τζέιμς να έχει τάσεις φυγής, να είναι εκτός ομάδας. Ακούω για τον Σπανούλη ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στο Μονακό. Δεν πρέπει να δέσουμε την παραμονή του. Όλο αυτό θεωρώ ότι έχει δημιουργήσει μια ανασφάλεια σε πολύ κόσμο στο Μονακό. Θα ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση το προσεχές διάστημα».