Διαβάστε επίσης...
Ο Εργκίν Αταμάν μοιάζει αμετακίνητος από τον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο,που δεν προκύπτει από πουθενά ότι τρέχει κάτι μ το μέλλον του, ειδικά από τη στιγμή που σχεδιάζει τη νέα ομάδα που θα έρθει για να σαρώσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Εκτός μάχης για Ρογκαβόπουλο ο Ολυμπιακός - "Μυθική" πρόταση του ΠΑΟ!
Παρόλα αυτά η σημερινή πρωτοσέλιδη παρέμβαση του Πρωταθλητή, μάλιστα μέσα από την έγκυρη και πολυδιαβασμένη στήλη του Κυρίου Προέδρου, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
"Άρχισε το... εσωτερικό πριόνισμα του Αταμάν", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, που εξηγεί στις "μέσα" σελίδες πώς υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τούρκου προπονητή αυτή την περίοδο.
Εμείς θα μείνουμε σε αυτό που ξέρουμε και υπάρχει: Ο Αταμάν σχεδιάζει το νέο ρόστερ και, μάλιστα, έχοντας τις υπεραρμοδιότητες που είχε και όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πράσινους.