Σε συμφωνία με τον Τζάρεντ Μπάτλερ για την ενίσχυση στην γραμμή των γκαρντ ήρθε ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με μυστικότητα και "έκλεισαν" τον 25χρονο NBAer, ο οποίος "κόπηκε" από τους Φοίνιξ Σανς και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και την Euroleague.

Ο Μπάτλερ, που θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη, ειδικά από την ώρα που η επιστροφή του Κίναν Έβανς δεν είναι γνωστό πότε θα γίνει, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Πέμπτη (23/10) προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

148 αγώνες regular season και 34.1% στο τρίποντο

Ο Μπάτλερ μετράει 148 αγώνες κανονικής διάρκειας στο NBA, έχοντας κατά μέσο όρο 6.7 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ, με 34.1% στο τρίποντο. Από το 2021 που ξεκίνησε την καριέρα του στο NBA, έχει φορέσει τη φανέλα των Τζαζ, των Θάντερ, των Γουίζαρντς και των Σίξερς.

Στις 24 Ιουλίου υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο ύψους 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Σανς, ωστόσο, μερικές ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2025/26 στο NBA, το Φοίνιξ τον έκανε waive και πλέον είναι free agent.

Δείτε τον Μπάτλερ σε... δράση: