Ετοιμάζει έξυπνη βόμβα από την Euroleague ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φόρεστ, μια έξυπνη βόμβα», γράφει η εφημερίδα Πρωταθλητής στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού και την περίπτωση του Τρεντ Φόρεστ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η προοπτική του Αμερικανού γκαρντ της Μπασκόνια και οι καλές σχέσεις που έχει με τον Ντόντα Χολ, τον πρώην συμπαίκτη του και νυν σέντερ του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο Τρεντ Φόρεστ είναι τραυματίας (οπίσθιος μηριαίος) και είναι εκτός δράσης από τις 17 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, είχε αγωνιστεί σε 4 ματς της Euroleague και είχε μέσο όρο 11,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 5,8 ασίστ και ένα κλέψιμο.

Από το 2024 στην Ευρώπη

Αν και δεν επιλέχθηκε στο NBA Draft του 2020, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Γιούτα Τζαζ και αργότερα φόρεσε τη φανέλα των Ατλάντα Χοκς, έχοντας παράλληλα συμμετοχές και στη θυγατρική ομάδα τους στη G-League.

Το 2024 μετακόμισε στην Ευρώπη, υπογράφοντας με τη Μπασκόνια.  Γνωστός για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του και την ικανότητά του να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του.