Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Φυσικά και στάθηκε στη χθεσινή νίκη της ομάδας απέναντι στην Ντουμπάι και στη μεταμόρφωση που υπήρξε όταν ανέβηκε η ένταση στην άμυνα και γενικότερα η αμυντική λειτουργία, που ουσιαστικά ήταν και το κλειδί της νίκης.

«Ένα διάστημα 6-7 λεπτών ήταν αρκετό, σε αυτό κατάπιε την Ντουμπάι. Αν παίζει έτσι είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να αναπτύξει τέτοιο ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Και εάν αυξήσει το διάστημα αυτό τότε…», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Σλούκα:

«Παίζει με σπασμένα φρένα», είπε χαρακτηριστικά πλέκοντας το εγκώμιο του αρχηγού του τριφυλλιού ενώ ανέφερε και τη μεγάλη σημασία επιθετικά και αμυντικά που έχει για την ομάδα η παρουσία του Φαρίντ.

Τρομερή ατάκα Αταμάν για τον 36χρονο Σλούκα - Αποκάλυψη για τα αποδυτήρια!

Μετά την ευρεία νίκη επί της Ντουμπάι, για την 12η αγωνιστική της EuroLeague, στο Athens Telekom Center, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε:

“Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, ήμασταν τραγικοί, μιλήσαμε στο ημίχρονο και ο κόουτς Χρήστος Σερέλης επέμεινε να βάλουμε τον Καλαϊτζάκη για να βελτιώσουμε την άμυνα και να πρεσάρουμε τον γκαρντ τους και τον συγχαίρω για αυτή την απόφασή σου. Τα πήγε καλά ο Καλαϊτζάκης. Ο Σλούκας διατήρησε τον έλεγχο.”

Για τον Φαρίντ: “Έχει δώσει πολλά, ήταν το καλύτερο φάρμακο στα προβλήματά μας. Μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε 4 μπλοκ. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Το γεμάτο γήπεδο του αρέσει πολύ, παίζει με την καρδιά του και με ενέργεια και αυτό μου αρέσει πολύ.”

Για τον Σλούκα: “Είναι ίσως ο καλύτερος πόιντ γκαρντ τα τελευταία 6-7 χρόνια στη EuroLeague, είναι εκπληκτικός επαγγελματίας, το ότι είναι 36 δεν είναι πρόβλημα”.