Κόντρα σε κάθε προγνωστικό η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε την Πέμπτη (4/12) υγιεινό περίπατο στη «Ζαλγκίριο Αρένα», κερδίζοντας 83-65 τη Ζαλγκίρις για τη 14η αγωνιστική της Euroleague.
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας, που πέτυχε μόλις την τέταρτη φετινή της νίκη στη διοργάνωση (ρεκόρ 4-10), ήταν κυρίαρχη και στα 40 λεπτά, για να κλείσει το ημίχρονο στο +21 (30-51), ενώ η διαφορά έφτασε και στους 25 πόντους (51-76), με τους Λιθουανούς να είναι απογοητευτικοί (ρεκόρ 8-6).
Ο Λόνι Γουόκερ ήταν ο πρώτος σκόρερ των Ισραηλινών με 23 πόντους κάνοντας μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην παλιά του ομάδα, με τον Χόαρντ να σταματά στους 16, ενώ για την ομάδα του Τόμας Μασιούλις μοναδικοί διψήφιοι ήταν ο Σιλβέν Φρανσίσκο με 13 πόντους και ο Ίγκνας Μπραζντέικις με 10.
Tα δεκάλεπτα: 14-22, 30-51, 46-60, 65-83.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο