Για την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο φέρεται να κινείται ο Άρης, σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι.
Ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ έχει ήδη προχωρήσει σε πρόταση προς τον Ολυμπιακό, ζητώντας τον Έλληνα διεθνή με τη μορφή δανεισμού.
Aris BC has asked Kostas Antetokounmpo on loan to Olympiacos Piraeus, I'm told. pic.twitter.com/pgOfUn3syG — Matteo Andreani (@matty_vanpersie) December 14, 2025
Το εν λόγω μεταγραφικό σενάριο έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που θέλουν τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν για κάτι διαφορετικό στη ρακέτα, αφού ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν έχει ενεργό ρόλο στο rotation του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Παράλληλα, είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις που έχει ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη, Ρίτσαρντ Σιάο, με την οικογένεια Αντετοκούνμπο, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε μία ενδεχόμενη συμφωνία.
Περιμένει Μόρις ο Ολυμπιακός, παίρνει και σέντερ
Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν και την ενίσχυση με τον Μόντε Μόρις, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να ενταχθεί στο σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός θα πάρει και ψηλό. Αργά ή γρήγορα θα προσθέσει παίκτη δίπλα στον Μιλουτίνοφ και τον Χολ, κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα βρεθεί να... περισσεύει και έτσι το σενάριο περί δανεισμού στον Άρη δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί.
Το βασικό πρόβλημα βέβαια είναι η ίδια η ομάδα με το πρόσωπο, που δείχνει. Ο Μόρις και ο ψηλός, που θα προστεθεί, δεν θα είναι Μεσσίες. Θα είναι παίκτες, που θα ενισχύσουν τη ποιότητα της ομάδας. Το θέμα, όμως, είναι συνολικά η ομάδα να λειτουργήσει έτσι όπως πρέπει. Να είναι ομάδα Μπαρτζώκα. Μέχρι τώρα στη σεζόν δεν είναι τέτοια. Και ειδικά κόντρα στη Μπαρτσελόνα ήταν στο άλλο άκρο. Και έτσι δεν μπορείς να πας πουθενά.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο