Η εκπομπή Euroleague Buzzer Beater του Sportdog.gr, σχολίασε τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης, την... υποχρεώση νίκης του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν και τι συμβαίνει (και θα συμβαίνει) με τη γιούχα! 

Ο Παναθηναϊκός στο πιο… ένθερμο ΟΑΚΑ της φετινής σεζόν, νίκησε την εξαιρετική και πρωτοπόρο Χάποελ με τους Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν να οδηγούν την ομάδα επιθετικά και τον Εργκίν Αταμάν να κάνει εξαιρετικό κοουτσάρισμα και να κάνει κίνηση-ματ από τα πρώτα λεπτά στον Δημήτρη Ιτούδη, που με τη δική του τακτική προσπάθησε να… εκθέσει τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Από εκεί και πέρα, ο Τόλης Κοτζιάς σχολίασε την κατάσταση του Ματίας Λεσόρ και το ενδεχόμενο να προλάβει να παίξει στην φετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, εξήγησε γιατί δεν άλλαξαν τα δεδομένα για το μέλλον του Ομέρ Γιούρτσεβεν παρά την καλή του εμφάνιση, ενώ… βάφτισε «νέο Φαρίντ» τον Τσέντι Οσμάν και εξήγησε το γιατί.