Ερυθρός Αστέρας - Ντουμπάι: Ο Ερυθρός Αστέρας έλεγξε το παιχνίδι απέναντι στη Ντουμπάι στο Βελιγράδι, για την 25η αγωνιστική της Euroleague και τελικά νίκησε πιο εύκολα απ` ό,τι δείχνει το 95-92, διατηρώντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα διψήφιες διαφορές. Με αυτή τη νίκη, οι Σέρβοι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 15-10 και αναρριχήθηκαν προσωρινά στην 7η θέση, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες, ενώ η Ντουμπάι υποχώρησε στο 11-14.

Από την αρχή, οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, με τρίποντα από Κάλινιτς και ΜακΙντάιρ που άνοιξαν τη διαφορά και εξασφάλισαν στο 10΄ ένα πολύτιμο +20 (34-14). Η Ντουμπάι προσπάθησε να επιστρέψει, με Μούσα και Καμπενγκέλε να μειώνουν τη διαφορά στο ημίχρονο (44-41). Στο δεύτερο μέρος, Νουόρα και Μπάτλερ ανέλαβαν δράση, τρέχοντας σερί που κράτησε τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά. Τελικά, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς διατήρησε τον έλεγχο, με καθοριστικά τρίποντα και καλάθια στο φινάλε, για να φτάσει στη νίκη 95-92. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Τζόρνταν Νουόρα με 22 πόντους, ενώ από την ομάδα των Εμιράτων ξεχώρισε ο Εμφιοντού Καμπενγκέλε με 24. 

Τα δεκάλεπτα: 34-14, 44-41, 68-61, 95-92