Στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Άλεκ Πίτερς και είναι λογικό να προκύπτουν ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή του εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με το realolimpiamilano.com και τον Αλεσάντρο Μότζι, η Αρμάνι Μιλάνο έχει στα πλάνα της τον Αμερικανό φόργουορντ, που χαρακτηρίζεται «σιωπηλός εκτελεστής» λόγω της ευστοχίας του στα σουτ τριών πόντων, αλλά τονίζεται ότι δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός στα αμυντικά του καθήκοντα.
Διαβάστε επίσης...
Για τον Πίτερς στο ιταλικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι οι Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα και Παρτιζάν Βελιγραδίου ενδιαφέρονται με τη σειρά τους για τον παίκτη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που έχει καταγράψει 29 εμφανίσεις στη φετινή σεζόν της Euroleague με μέσο όρο 6.2 πόντους και 37,3% στα τρίποντα ανά 13:46 λεπτά συμμετοχής.
Βέβαια, στην καριέρα του γενικότερα ο 30χρονος άσος (2.06μ.) εκτελεί έξω από τα 6.75μ. με ποσοστό ευστοχίας που ανέρχεται στο 46,4% και είναι λογικό η εκτελεστική του δεινότητα να τον καθιστά υπερπολύτιμο για κάθε ομάδα που αγωνίζεται στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Φυσικά, μένει να φανεί αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ή όχι, προκειμένου και οι «μνηστήρες» να γνωρίζουν τι θα πράξουν με την περίπτωσή του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο