Η Παρί υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό για την 34η αγωνιστική της Euroleague ερχόμενη από σερί τριών νικών στη διοργάνωση, επικρατώντας του Παναθηναϊκού, της Μπαρτσελόνα και της Μπασκόνια, όμως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έβαλε τέλος στο σερί. Με τους καυτούς Ντόρσεϊ και Πίτερς έκανε την 2οη φετινή του νίκη και πλέον είναι έτοιμος για τη μάχη με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο την Πέμπτη (12/3).

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 24 πόντους (4/6τρ.) και 5 ασίστ, με τους Άλεκ Πίτερς (18π., 4/7τρ., 4ρ., 4ασ.), Φουρνιέ (17π., 3/5τρ.), Τζόσεφ (10π., 4ρ.) και Χολ (10π., 4ρ.) να προσθέτουν πολύτιμες βοήθειες.

Με τη νίκη αυτή οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 20-10, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας και την 4άδα. Επόμενο παιχνίδι σε 48 ώρες απέναντι στη Μονακό στο Πριγκιπάτο (12/03).

Κέρδος οι Τζόσεφ και Ντιλικίνα

Ο Χρήστος Καούρης στο vlog του στο Sportdog.gr από το Παρίσι σχολιάζει το… παρανοϊκό πρώτο ημίχρονο, αλλά και το ασφαλή δρόμο που βρήκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει εύκολα τη νίκη και στέκεται κυρίως στην εικόνα των Κόρι Τζόσεφ και Φρανκ Ντιλικίνα και στην ξεκούραση που… κέρδισαν οι Πειραιώτες.