Μίσκο Ραζνάτοβιτς: Δηλώσεις στο Mozzart Sport έκανε ο γνωστός Σέρβος ατζέντης όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι πολλές... δουλειές κλείνουν το τριήμερο του Final Four.
«Ξέρω τι είναι καλό για τον ίδιο»
«Εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα έχουν ξεκινήσει οι επαφές κι αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις ομάδες οι οποίες ενδιαφέρονται σοβαρά, αντικειμενικά όμως, είναι νωρίς ακόμη. Νομίζω ότι οι πολύ σοβαρές συζητήσεις θα αρχίσουν στις αρχές του επόμενου μήνα και αναλόγως θα παρθεί η τελική απόφαση.
Διαβάστε επίσης...
Έχοντας μια συνεργασία διάρκειας περισσότερα από είκοσι χρόνια, επικοινωνούμε όλο τον χρόνο για ένα σωρό μπάσκετ και με κεντρικό αντικείμενο συζήτησης. Συνεπώς, ξέρω καλά τι είναι καλό για τον ίδιο, χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνουμε ιδιαίτερη συζήτηση. Πάντα συμφωνούμε σε απόλυτο βαθμό», είπε μεταξύ άλλων ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο