Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια παραμένει αβέβαιο, παρότι πριν μερικές ημέρες συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA για λογαριασμό των Καβαλίερς.
Ο Κροάτης σταρ έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Κλίβελαντ για μονοετές συμβόλαιο, ωστόσο ο Σαμς Σαράνια αναφέρει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε "φρένο" στην μεταγραφή, ισχυριζόμενη ότι δεν τηρήθηκαν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.
Διαβάστε επίσης...
Ο Χεζόνια, που είχε ΝΒΑ-out το οποίο έληγε στις 20 Ιουλίου, δεν είχε φτάσει σε συμφωνία με ομάδα του κορυφαίου πρωταθλήματος ως τις 26 του ίδιου μήνα. Μάλιστα σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν, οι Καβαλίερς δεν έχουν ακόμη την υπογραφή του 31χρονου, όμως προσπαθούν να βρουν λύση.
Η αινιγματική ανάρτηση στο instagram
Μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν ο παίκτης προχώρησε σε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram.
Συγκεκριμένα, ο Κροάτης φόργουορντ δημοσιοποίησε μια φωτογραφία, η οποία έγραφε: «Η μόνη αποτελεσματική λύση απέναντι στο κακό και στους βίαιους ανθρώπους είναι οι καλοί άνθρωποι που είναι πιο ικανοί στη βία».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο