Ο 35χρονος φόργουορντ παραμένει χωρίς ομάδα, παρότι ο Αύγουστος έχει ήδη προχωρήσει αρκετά, με την περίπτωσή του να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της εμπειρίας και της ποιότητάς του στη EuroLeague.

Σύμφωνα με το Piratasdelbasket, ο Ολυμπιακός αποτελεί ίσως «το πιο φυσικό fit για τον Μίροτιτς», από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ευρώπης εξακολουθούν να αναζητούν έναν παίκτη για την ενίσχυση της γραμμής των φόργουορντ.

Πρώτη επιλογή των Πειραιωτών, πάντως, φαίνεται πως παραμένει ο Γουότφορντ, ο οποίος εξακολουθεί να περιμένει τις εξελίξεις στην αγορά του NBA. Εφόσον δεν βρεθεί λύση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωρήσει, τότε ο Μίροτιτς παρουσιάζεται ως μία ιδιαίτερα δυνατή εναλλακτική.

Μίροτιτς για Ολυμπιακό – Νέο σενάριο από την Ισπανία

Ο πολύπειρος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Μονακό, καταγράφοντας 10,9 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στη EuroLeague, σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, το Piratasdelbasket αναφέρει ως πιθανούς προορισμούς για τον έμπειρο φόργουορντ τη Φενέρμπαχτσε, την Μπαρτσελόνα, την Παρί, την Μπασκόνια και τη Βιλερμπάν.