Σημαντικές ανακατατάξεις φαίνεται πως βρίσκονται προ των πυλών στην περιφερειακή γραμμή του Ολυμπιακού, με τις υποθέσεις των Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόμας Ουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη να έχουν διαφορετική κατεύθυνση και την περίπτωση του τελευταίου να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο Ντόρσεϊ παραμένει στο Λιμάνι και υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν, την ώρα που γύρω από τον Γουόκαπ εξακολουθεί να υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς ο διεθνής γκαρντ επιδιώκει να ανοίξει την πόρτα της εξόδου.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια στιγμή, όμως, προς αποχώρηση οδεύει και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, με μία μεγάλη εξέλιξη να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είχε το προηγούμενο διάστημα αρκετές συζητήσεις με τον Άρη, ο οποίος ενδιαφέρθηκε έντονα για να τον εντάξει στο δυναμικό του και να πραγματοποιήσει μία πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού κορμού του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά στην υπόθεση και κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα.
Συμφωνία με ΑΕΚ για 2.000.000 ευρώ!
Ο Λαρεντζάκης φέρεται να έχει πλέον φτάσει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, προκειμένου να επιστρέψει στην Ένωση και να φορέσει ξανά την κιτρινόμαυρη φανέλα. Μάλιστα, το deal που έχει συζητηθεί είναι ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικά, καθώς το συμβόλαιο που αναμένεται να υπογράψει ο διεθνής άσος στην ΑΕΚ θα φτάνει συνολικά τα 2.000.000 ευρώ.
Για να ολοκληρωθεί βέβαια η μετακίνησή του, υπάρχει μία σημαντική εκκρεμότητα: ο Ολυμπιακός. Ο Λαρεντζάκης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και επομένως απαιτείται να βρεθεί η φόρμουλα για την αποχώρησή του. Εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» δεν βάλουν τελικά... φρένο στην υπόθεση, τότε θα ανοίξει ο δρόμος ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στην ΑΕΚ.
Από τις συζητήσεις με Άρη στην ΑΕΚ
Η εξέλιξη παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον επειδή ο Άρης είχε δουλέψει αρκετά την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν πραγματοποιήσει επαφές μαζί του και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία μεταγραφή που θα προκαλούσε αίσθηση.
Τελικά, όμως, η ΑΕΚ φαίνεται πως έκανε την αποφασιστική κίνηση και εξασφάλισε τη συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, περιμένοντας πλέον το ξεκαθάρισμα της κατάστασης με τον Ολυμπιακό.
Για τον Λαρεντζάκη μία τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτούσε παράλληλα επιστροφή σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε αγωνιστεί στην Ένωση από το 2016 έως το 2019, κατακτώντας μεταξύ άλλων το Κύπελλο Ελλάδας και το Basketball Champions League.
Το τοπίο στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, λοιπόν, αλλάζει. Ο Ντόρσεϊ μένει, ο Γουόκαπ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης λύσης για να αποχωρήσει και πλέον ο Λαρεντζάκης έχει μπροστά του την προοπτική της ΑΕΚ.
Η συμφωνία του Έλληνα άσου με την Ένωση υπάρχει και το deal των 2.000.000 ευρώ περιμένει πλέον το τελευταίο και σημαντικότερο «ΟΚ»: να ανοίξει ο Ολυμπιακός την πόρτα της εξόδου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο