Νίκη στην παράταση πήρε την Τετάρτη (22/10) ο ΠΑΟΚ στην Πολωνία κόντρα στην Ανβίλ, γλιτώνοντας πάντως από μια γκάφα προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα για το FIBA Europe Cup.
Με το σκορ στο 84-80 υπέρ των γηπεδούχων κι ενώ απέμεναν 2 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα για το τέλος της αναμέτρησης οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν με έξι παίκτες αντί για πέντε στο παρκέ, επαναφέροντας την μπάλα από την πλάγια γραμμή.
Διαβάστε επίσης...
Το αντιλήφθηκαν αμέσως οι παίκτες της Ανβίλ, οι διαιτητές όμως δεν το πήραν χαμπάρι και πρόλαβε ο Γιούρι Ζντοβτς να τραβήξει έναν παίκτη στον πάγκο, πριν υπάρξει αντίδραση από τους ρέφερι στις διαμαρτυρίες των Πολωνών.
Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι είχε αίσια κατάληξη για τους περσινούς φιναλίστ της διοργάνωσης, που στοχεύουν φέτος στην κατάκτηση του τροπαίου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο