Ο Ισπανός φόργουορντ ξεπέρασε τη γρίπη που τον κράτησε εκτός και, αντί να ταξιδέψει την Τετάρτη όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, μετέβη στην Κρήτη από το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να ενσωματωθεί το συντομότερο δυνατό με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε επίσης...
Η παρουσία του στο Ηράκλειο αυξάνει τις πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου, εφόσον κριθεί απόλυτα έτοιμος τις επόμενες ώρες.
Ωστόσο, ένιωσε καλύτερα και ταξίδεψε μόνος του το βράδυ της Τρίτης για το Ηράκλειο, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκoύ.
Στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων», ο Χουάντσο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και από την κατάστασή του θα κριθεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αποψινό προημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Μετά το τέλος της προπόνησης θα οριστικοποιηθούν και οι επιλογές του τεχνικού επιτελείου για την εξάδα των ξένων που θα δηλωθούν για την αναμέτρηση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο