Τον έχει νούμερο δύο στη λίστα με τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ κάτω των 25 ετών. Από πάνω του, στην πρώτη θέση, είναι μόνο ο κολοσσός Anthony Davis κι από κάτω του διόλου ευκαταφρόνητα ονόματα όπως Kyrie Irving, Karl-Anthony Towns, Joel Embiid, Kristaps Porzingis, Nicola Jokic και Bradley Beal.

Με τα λόγια του Bleacher Report:

«Δεν είναι τυχαίο που ο Γιάννης ξεκινάει πεντάδα για την Ανατολή στο All Star Game. Με την εξαίρεση του LeBron James, παίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της περιφέρειας. Άλλος παίκτης δεν υπάρχει που να περιλαμβάνεται στους καλύτερους 25 σε κάθε κατηγορία, από πόντους (23,7 μέσο όρο) και ρημπάουντ (8,7), ως ασίστ (5,6), κλεψίματα (1,8)και τάπες (2,1).

Ο απόλυτος έλεγχος του σώματός του και η εκ μέρους του διαρκώς διευρυνόμενη κατανόηση του επαγγελματικού μπάσκετ, επέτρεψαν στον Αντετοκούμπο να έχει ήδη πετύχει δύο triple-doubles στην τρέχουσα σαιζόν –κάτι που κατάφεραν ως τώρα μόλις έξι παίκτες. Με τον Γιάννη στο τιμόνι οι Bucks θα κατακτήσουν την κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας. Αφού, βεβαίως, αποσυρθεί ο LeBron!»