Facebook Pixel Σάσα Βεζένκοφ: "Τρέχουν" οι εξελίξεις με Βεζένκοφ - Πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-06-23 12:07:00

"Τρέχουν" οι εξελίξεις με Βεζένκοφ - Πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τι έδειξε η χθεσινή διαδικασία στο ντραφτ για την επιλογή των Κινγκς για τον Βεζένκοφ.

Η φετινή διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ ολοκληρώθηκε και ένα από τα θέματα που είχαν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον ήταν και το τι θα έκαναν οι Σακραμέντο Κινγκς.

Μιας και οι κινήσεις τους στο ντραφτ θα έδειχναν, σε μεγάλο βαθμό και τις προθέσεις τους αναφορικά με την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Σακραμέντο είναι ελεύθερη να συζητήσει με τον παίκτη του Ολυμπιακού για να παρθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του, αφού και οι δύο πλευρές θέλουν να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

 

Εξάλλου, απέκτησαν τον γκαρντ Κόλμπι Τζόουνς στο «34», και τον γκαρντ/φόργουορντ Τζέιλεν Σλόσον στο νούμερο «54»! Παίκτες δηλαδή που δεν επηρεάζουν καθόλου από άποψη ροτέισον τον Βεζένκοφ στο Σακραμέντο.

Κάπως έτσι έχουν τα λεφτά που θέλει ο Βεζένκοφ και είναι πιθανό να πει άμεσα το ναι, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα λάβει 1,5 εκατ. από το buy out!

Αλλάζουν πολλά στον Ολυμπιακό

Όπως καταλαβαίνετε ενδεχόμενη αποχώρηση του Βεζένκοφ θα αλλάξει πολλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που ο Μπαρτζώκας δεν θα ήθελε με τίποτα να τον χάσει και πλέον μπορεί να χρειαστεί να αλλάξει ακόμη και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, αφού δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη που να προσφέρει όσα ο Βούλγαρος άσος.

Ή μάλλον υπάρχει και λέγεται Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο φαντάζει απίθανο να δώσει ο Ολυμπιακός πάνω από 2 εκατ. ευρώ που θέλει ο Ισπανός φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για την "καψούρα" Μπαρτζώκα και Κορνελί - Κλείνει και Έλληνας στο ΣΕΦ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags