Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαμός στο ΝΒΑ με το μέλλον του Γιάννη - Αυτές οι ομάδες τον θέλουν αν φύγει από τους Μπακς
Μπάσκετ
NBA
| 2023-08-29 00:11:00

Χαμός στο ΝΒΑ με το μέλλον του Γιάννη - Αυτές οι ομάδες τον θέλουν αν φύγει από τους Μπακς

Sportdog Team
Χαμός στο ΝΒΑ με το μέλλον του Γιάννη - Αυτές οι ομάδες τον θέλουν αν φύγει από τους Μπακς

Ο Greek Freak έριξε... βόμβα με τις δηλώσεις του αναφέροντας ότι αν δεν νιώσει ότι ο η ομάδα του Μιλγουόκι δεν πάει για πρωτάθλημα θα αποχωρήσει.

Μαρκ Στάιν: "Βόμβα" για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούμπο έριξε ο γνωστός δημοσιογράφος από τις ΗΠΑ, μιας και μετά τις δηλώσεις του Έλληνα φόργουορντ ότι μπορεί να αποχωρήσει από τους Μπακς σημείωσε ότι τόσο οι Λος Άντζελες Λέικερς, όσο και οι Νιου Γιορκ Νικς θα είναι οι βασικές ομάδες που θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι έκπληξη μιας και το Λος Άντζελες και η Νέα Υόρκη είναι οι δύο πιο... μεγάλες αγορές της λίγκας, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του Greek Freak, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να σημειώνει ότι τα "χρόνια ησυχίας" στο Μιλγουόκι τελείωσαν μετά τις κακές χρονιές της ομάδας και αν φέτος οι Μπακς είναι χειρότεροι από πέρσι τότε τίποτα δεν είναι απίθανο.

"Οι Λέικερς και οι Νικς αναφέρονται ήδη ως franchises που ενδιαφέρονται για τον Αντετοκούνμπο στην πορεία εάν αποφασίσει να φύγει από το Μιλγουόκι, το οποίο μόλις έκανε πολλές κινήσεις (υπογράφοντας εκ νέου τους Μίντλετον και Λόπεζ και αντικαθιστώντας τον Μάικ Μπουντενχόλζερ ως προπονητή με τον Άντριαν Γκρίφιν) για να προσπαθήσει να κατευνάσει τον σταρ του. Μπορείτε να είστε σίγουροι, αν μη τι άλλο, ότι το θέμα του Γιάννη επιστρέφει και, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα επαναφέρει το μέλλον του στο προσκήνιο της συζήτησης του ΝΒΑ μετά από μόλις τρεις σεζόν σχετικής ησυχίας που πρέπει να έχουν περάσει τρομερά γρήγορα για τους φαν των Μπακς", έγραψε ο Μαρκ Στάιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πειθαρχία και σεβασμός με Γκαρσία - Άτυχος με Ολυμπιακό, υποψιασμένος με ΑΕΚ - Τα έλεγε ο Κούγιας..."


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags