Γιάννης Αντετοκούνμπο: Την πρώτη τους νίκη στο φετινό ΝΒΑ έκαναν οι Μαϊάμι Χιτ, με τον Greek Freak να συνδυάζει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα με τη νέα του ομάδα, μαζί με ένα ρεκόρ.

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης - Ξεπέρασε Λεμπρόν και Γουέιντ
AP

Συγκεκριμένα με τους 24 πόντους που πέτυχε κόντρα στους Χόκς, έφτασε τους 138 στα πρώτα πέντε παιχνίδια του με τη νέα του ομάδα, αριθμό που δεν είχαν πετύχει στο παρελθόν ούτε ο Λεμπρόν Τζέιμς, ούτε ο Ντουέιν Γουέιντ, ούτε ο Κρις Μπος.

«Όταν παίζουμε άμυνα, όταν μαρκάρουμε τον αντίπαλό μας, όταν εστιάζουμε σε αυτό, η επίθεσή μας γίνεται πολύ πιο εύκολη, καταφέραμε να σκοράρουμε 129 πόντους. Είναι κάτι που κάναμε στην προεποχή. Είναι κάτι που ξέρουμε ότι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Και το παιχνίδι ήταν πιο εύκολο για εμάς. Ήταν πιο διασκεδαστικό», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που έχει μέχρι τώρα 27,6 πόντους, 11,2 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 31,5 λεπτά κατά μέσο όρο.

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης - Ξεπέρασε Λεμπρόν και Γουέιντ
AP