Facebook Pixel Βεζένκοφ: Προκλήσεις στο ΝΒΑ και η Διορία των 3 Εκατομμυρίων!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-10-11 23:02:00

"Διορία" Σακραμέντο σε Βεζένκοφ - Συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων πίσω στην Ευρώπη - Περιμένουν οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
"Διορία" Σακραμέντο σε Βεζένκοφ - Συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων πίσω στην Ευρώπη - Περιμένουν οι Αγγελόπουλοι!

Τι του ζήτησαν στο ΝΒΑ και η συμφωνία για τα 20 εκατ.! Ο Βούλγαρος άσος πήγε αποφασισμένος να πετύχει στην Αμερική και έστειλε το μήνυμά του από το πρώτο παιχνίδι, ωστόσο ήδη υπάρχουν... μουρμούρες για τις αδυναμίες του κι εάν θα μπορέσει να τις βελτιώσει.

Εκεί, που πολλοί νόμιζαν ότι ο Σάσα Βεζένκοφ θα έχει σημαντικό ρόλο στους Σακραμέντο Κινγκς, ήρθαν οι δηλώσεις του προπονητή των «βασιλιάδων», Μάικ Μπράουν, να μετριάσουν την αισιοδοξία, που υπήρχε: «Θα πρέπει να βελτιώσει την άμυνά του, δεν ξέρω αν θα είναι στο ξεκίνημα της σεζόν στο βασικό ροτέισον» είπε μέσες άκρες ο Μπράουν, παρότι στο πρώτο φιλικό, που έπαιξε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν θετικός.

Από το τι λέγεται μέχρι το τι θα γίνει στην πράξη, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει εκ των προτέρων. Οι Κινγκς πίστεψαν στον Βεζένκοφ και για αυτό τον πήραν στην Αμερική, αλλά για κάθε καινούριο παίκτη χρειάζεται πίστωση χρόνου. Ο Βούλγαρος έχει τρομερό σουτ και απίστευτη αντίληψη του παιχνιδιού, αλλά δεν είναι τόσο αθλητικός, τόσο γρήγορος και τόσο καλός αμυντικός. Και μένει να φανεί πως κι αν μπορεί να τα βελτιώσει όλα αυτά και γενικώς πως θα είναι η πρώτη του χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Βεζένκοφ έχει υπογράψει για τρία χρόνια στους Κινγκς με απολαβές περίπου 20 εκ. δολάρια. Ο τρίτος χρόνος είναι στο χέρι του Σακραμέντο για το αν θα ισχύσει ή όχι. Αν και γενικώς τα συμβόλαια πολλές φορές δεν σημαίνουν τίποτα.

Αν π.χ. δεν θέλει κάποια στιγμή το Σακραμέντο τον Βεζένκοφ μπορεί να τον δώσει ανταλλαγή ή να τον «κόψει», πληρώνοντάς του βέβαια αυτά, που πρέπει.

Είναι νωρίς ακόμη για εκτιμήσεις και κρίσεις, σε περίπου 10 μέρες ξεκινάει το ΝΒΑ και στο παρκέ θα φανούν τα πάντα.

Ο Βεζένκοφ σαφώς και θέλει να πετύχει, αλλά και να μην τα καταφέρει όλη η Ευρώπη θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Και αν γυρίσει η τιμή εκκίνησής του θα είναι τα 3 εκ. ευρώ ετησίως, αφού είναι ένας σούπερ λουξ παίκτης, ενώ και στην Ευρωλίγκα υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην θέση «4». 

Ο Ολυμπιακός πάντα έχει έτοιμη την αγκαλιά για τον Βούλγαρο, αλλά δεν θα είναι η μόνη ομάδα, που θα ενδιαφερθεί, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στο ΝΒΑ.

Ολοι, πάντως, στην Ελλάδα εύχονται ο 28χρονος να τα καταφέρει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να μην χρειαστεί να γίνει συζήτηση για ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μεγάλο όνομα που "έκοψε" ο Σπανούλης στην Εθνική - Συμφωνία με Γιάννη - Εποχή Ρογκαβόπουλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags